Over ons

Experiencewens laat jouw droom uit komen!

Bij ExperienceWens verzorgen we de ideale helikoptervlucht, slipcursus of een rit in je droomauto. Je kunt bij ons rijden in exclusieve sportwagens, zoals de Ferrari California, Lamborghini Gallardo, Audi R8, Aston Martin en de Porsche 911. We doen er alles aan om jouw ervaring onvergetelijk te maken. Daar werkt iedereen aan mee: van onze vriendelijke klantenservicemedewerkers tot onze deskundige instructeurs. Bij ons kan alles! Zolang het binnen de regels van de wet past, kun je het bij ExperienceWens zo gek maken als je zelf wilt.

Ons team bestaat uitsluitend uit creatieve, professionals die jou in het zonnetje willen zetten. We zijn er om jouw dag tot een succes te maken, of je nou wilt rijden in een snelle sportwagen, een indrukwekkende tocht wilt maken in een luchtballon of wilt bungeejumpen. Onze experiences zijn in heel Nederland (en sommige ook in België) te boeken, dus er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Bekijk voor meer informatie onze agenda.

Niet wachten, maar go for it!

Anti Slipcursus

Slipcursuswens verzorgt diverse soorten evenementen waarbij een slipcursus centraal staat. Wij verzorgen ook bedrijfsevenementen en vrijgezellendagen waarbij de slipcursus een onderdeel is van het evenement, dit vullen wij dan aan met andere leuke activiteiten zodat iedereen actief bezig is. De samenstelling van het evenement bepalen wij in overleg met de klant en vertalen dit naar een leuk arrangement. U kunt ook een cadeaubon aanschaffen als kado of u zelf eens trakteren op een slipcursus, wat gebeurt er nou eigenlijk en hoe kunt u hier op anticiperen?

Slipcursuswens.nl heeft als doel om een jongensdroom mogelijk te maken en u inzicht te geven in de mogelijke gevaren. U kunt zelf bepalen hoe speciaal het wordt, door bijvoorbeeld een lange cursus te boeken waarbij u meer tijd heeft om ook zelf achter het stuur plaats te nemen en de oefeningen te beleven.

Slipcursuswens.nl voert al haar opdrachten uit door heel Nederland, kijk voor verdere informatie over onze activiteitendagen en bijbehorende locaties op onze agenda.

 

 

Contactgegevens

Contactgegevens:
Telefoon: 085 4897651
E-mail: info@slipcursuswens.nl

Adres:
Vogelkersberg 5c
3755 BN  Eemnes

KVK: 60564865
BTW nummer: 8539.63.435.B.01