Locaties

Slipschool Breda
Je bent van harte welkom op onze prachtige locatie nabij Breda. Dit grote verkeersveiligheidscentrum bied ruimte voor allerlei verschillende verkeersveiligheidstrainingen. Hierdoor kunt u langs de baan kijken naar de deelnemers of kunt u in de kantine plaatsnemen en kijken naar andere trainingen die er plaatsvinden. Uiteraard is de locatie van toiletten voorzien.

Slipschool Den Haag
Je bent van harte welkom op onze unieke locatie dichtbij Den Haag. Op deze locatie kan je niet alleen zeer goed een antislipcursus volgen, maar heeft ook nog eens de langste kartbaan van Europa naast zich. Op de locatie wordt gereden met uiterst nieuwe auto’s (maximaal 2 jaar oud), waardoor een professionele cursus altijd mogelijk is. In de kantine op de 1e verdieping kunt u leuk kijken naar de deelnemers die bezig zijn met de slipcursus. Uiteraard biedt de locatie ook een horecagelegenheid en is voorzien van toiletten.

Slipschool Eindhoven
Je bent van harte welkom op ons terrein in Eindhoven. Deze locatie is gelegen in het centrum van Eindhoven. Je eventuele gasten zijn ook van harte welkom, het is echter alleen mogelijk dat zij tijdens de cursus buiten kijken naar de verrichtingen. Het is helaas niet mogelijk dat je gasten binnen blijven zitten om te wachten, het is ook niet mogelijk om vanuit deze ruimte de cursus te volgen. Op onze locatie is er ook een toilet aanwezig, hiervoor moet men alleen wel de trap op en af.

Slipschool Leeuwarden
Je bent van harte welkom op onze locatie te Leeuwarden. Op deze evenementen en opleidingslocatie kan je veel meer dan alleen een slipcursus. Naast activiteiten zoals Quad rijden, worden er ook CBR auto en motorrijexamens afgelegd. De kantine op de eerste verdieping biedt een mooi uitzicht over de hele locatie, waar de anti-slipcursus goed te zien is. Uiteraard zijn er ook toiletten aanwezig.